Despre ECO Copy&Print

Cine suntem?

ECO Copy & Print este o firma care activeaza în domeniul PrintShop - business, acordând o atenție deosebită procesului de reîncărcare cerneală și cartușe de toner - în ceea ce privește afacerea și echipamentele. Noi credem că o atitudine cu adevarat ecologica față de piața consumabilelor este reincarcarea acestora (refill) într-un mod bun si facil, de mai multe ori (exclusiv pentru cartușele originale OEM de cerneală și toner). Cele compatibile sunt o soluție, dar pentru cât timp, avand in vedere ca depozitarea și reciclarea celor goale, ar putea fi o sarcină dificilă, scumpă și murdara? De aceea proiectăm și producem echipamentele noastre de refill pentru a fi "mâna dreaptă a unei afaceri de refill", cu accent special pe facilitatea "utilizare-prietenoasa" pentru tehnicienii care au de făcut refill-ul (de fapt nu contează dacă este un "el" sau o "ea") și o atenție deosebită asupra rezultatului final al procesului de reumplere: cartușele reîncărcate trebuie să funcționeze in 95% din cazuri ca unele noi!

Procesul de refill

Am observat că natura funcționează cel mai bine daca ii sunt respectate legile, in special daca sunt respectate regulile fizicii. Deci, pentru mașinile noastre de refill cerneală am pus vidul să funcționeze în favoarea noastră, iar rezultatele sunt uimitoare: bulele de aer din interiorul cartușului de burete sunt scoase și cerneala intră, foarte ușor, și ocupă tot spațiul gol din buretele. Rezultatele: nu se scurge cerneala dintr-un cartuș reincarcat, nu există "linii albe" pe printurile noastre!
Cat priveste mașinile noastre de toner, credem că o investiție în echipamentul noastru este mult mai ieftină decât o intervenție chirurgicală la plămâni - iar tehnicienii de refill toner pot confirma că o camera de toner, uneori, poate arată ca o mină de cărbune! Acest fapt ne-a motivat să proiectăm o stație specială de producție unde puteți face toate lucrurile 'murdare': un ventilator foarte puternic (peste 1400 m3/oră de aer filtrat) aspiră aerul din spațiul de lucru al tehnicianului, aerul este filtrat prin 3 filtre performante și apoi eliberat in mediu, fiind curatat de aproape toate particulele de toner (99,94% sunt reținute în filtre). Iar pentru cei care doresc cu adevărat să facă această afacere într-o manieră profesionista, adăugăm o nouă facilitate: o trapa care se inchide pentru a crea vid astfel incat sa se poata realiza un refill automat al cartusului!

Echipa de conducere

În iulie 1995, domnul lulian SOLCA sa întâlnit cu domnul Roland Stohr la ECO Copy & Print Sibiu, un romano-german Companie. Dl Roland Stohr - avand in spate peste 15 ani de cursuri la Canon Germania - a fost un mentor cu adevărat și cu ajutorul experientei și abilităților sale, ne-a format viitorul. Este un privilegiu pentru noi si ii mulțumim în acest fel! În martie 1998, am fondat împreună cu ECO Copy & Print Sibiu un punct de lucru aici în Galati. Restul este istorie : cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul copiatoarelor, imprimantelor, consumabilelor și refill-ului si o calitate la nivel german, deservim peste 500 de clienți în zona noastră și începând cu 2013 am inceput sa livram in peste 20 de țări. Cursurile de formare de la Canon, Konica-Minolta, Ricoh, Sharp ne-au oferit experiența necesara pentru a deveni un partener pentru aceste producții mari.
Începând cu anul 2007 până în 2013, ECO Copy & Print a importat întregul spectru de produse al mărcii MIS®, și a fost reprezentantul oficial al companiei MIS Computer - Turcia. Cu această experienta și abilitate, am îmbunătățit și reproiectat și, din martie 2013, am inceput productia de masini de refill, aici in Romania, sub propriul nostru brand " ECO Refill Machines ". De atunci am exportat masinile produse de noi in mai mult de 25 de tari, ceea ce confirma credinta noastra : "Calitatea procesului de refill depinde de calitatea echipamentelor !".
Ne straduim permanent sa facem masini mai bune, si multumita sfaturilor si observatiilor venite de la clienti, experienta procesului de refill devine mai usoara. Va multumim pentru implicare si va dorim o experienta placuta cu masinile noastre!

In numele echipei ECO,
Cu sinceritate,
Iulian SOLCA