Eco Copy Print

Producator masini refill

“Calitatea unui refill: Echipamentul!”

Poti sa ai o afacere si in acelasi timp sa ai o satisfactie ca ceea ce faci aduce un plus vietii tale? Da, chiar se poate !
Gandeste-te la milioanele de cartuse realizate din plastic si la faptul ca pentru fiecare cartus e nevoie de 2 litri de petrol , sunt sigur ca avand aceste informatii ti-ai reconsidera optiunea de a arunca un cartus la gunoi! Daca te gandesti si la faptul ca unui cartus OEM I se poate face refill de 5- 20 de ori (cu rezultate bune), atunci business-ul tau face cu adevarat o diferenta si aduce un plus planetei cat si tie !
La Eco Copy Print se lucreaza din greu pentru a realiza cele mai bune si fiabile masini de refill, lucru care asigura o buna functionare a echipamentelor de refill si o calitate excelenta a refill-ului. O calitate deosebita a refill-ului iti asigura increderea clientilor care se vor intoarce din nou la tine, indiferent daca vorbim despre incarcare cu toner sau cerneala .
Luand in considerare toate aceste aspecte, inceperea unei afaceri de refill este un lucru relativ usor, nu doar “pour les connaisseurs” !

De ce sa alegi Eco Copy Print?

Suntem profesionisti

Ne ocupam de business-ul de refill de peste 25 de ani (mai precis din 1994), timp in care s-au incarcat peste 50.000 cartuse de toner si nenumarate (la propriu) cartuse de cerneala.

Echipamente de ultima generatie – concepute si utilizate de noi

Echipamente de refill cartuse, atat de cerneala cat si toner, au fost concepute de noi ca urmare a utilizarii zilnice in procesul de refill. Toate observatiile colegilor ce utilizeaza masinile de refill au fost traduse in practica, prin imbunatatirile succesive aduse masinilor de refill.

Viziune centrata pe nevoile clientului

Si noi am fost ca tine! Greselile noastre nu trebuie sa le repetati, suntem aici pentru ca sfatul nostru sa va ghideze catre alegerile corecte privinf echipamentele de refill.

Ce sunt masinile de refill cerneala?

Ai încărcat vreodată un cartuș de cerneală cu seringa? Înseamnă ca te-ai bucurat de experiența pictării degetelor cu cerneala neagră sau de diferite culori (magenta, cyan, yellow), experiența care a durat câteva zile, deoarece ai constatat ca cerneala de pe mâini nu iese decât după 2..3 zile de spălat intens cu săpun!

Sau ai avut vreun client care a venit cu un cartuș de cerneală la încărcat, iar cartușul era deja înfundat și, totodată, plin de cerneală? Cum să scoți cerneala din cartuș? Cu gura?

Sau te-ai gândit că este posibil să ai o afacere prin care un cartuș de cerneală care costă în mod obișnuit 20...30 euro să-l poți incărca, în mod profesionist, în mai puțin de 5 minute, cu numai 3 euro?

Dacă te-ai aflat vreodată într-una din situațiile de mai sus, atunci ai ajuns unde trebuie. Răspunsurile la toate întrebările tale și rezolvarea problemelor de mai sus le face o mașină profesionistă de refill cartușe cerneală.

Ce sunt masinile de curatat cartuse toner (workstation) ?

Cine a făcut un refill de cartuș de toner știe!

Praf de toner până în tavan, pe masa de lucru și dacă ai nenorocul să scapi pâlnia de la bidonul de toner în timpul operațiunii, ești un om fericit. Știți vorba cântecului: Ți-a ieșit coșaru-n drum/ Și-o să ai ce vrei de acum / Griji, nevoi, necaz, durere / Se vor duce ca un fum”.

Vrei sa eviți povestea cu coșarul?

Ce sunt masinile de refill toner?

Ok! Ești un expert în refill cartușe de toner, ai experiență și te cunosc și clientii. Te și protejezi cu o mașina de curățat cartușe, pentru că sănătatea este foarte importantă!

Dar ai o problemă, și una destul de mare: clientul acela mare care are răspândite la toate magazinele sale din țară câte 2,3 imprimante de același fel și care vrea sa facă refill la cartușe cu un singur furnizor ca să-și securizeze calitatea refill-ului, client pe care de 3 ani te chinui să-l convingi să lucreze cu tine, acum s-a hotărât: are de încărcat câte 80 de cartușe pe lună și le vrea gata în 5 zile de când ți le-a adus.

Frumoasă provocare, nu ? Cum o rezolvi? Ai să torni cu bidonul de 1 kg praful de toner în fiecare cartus sau poate te vei gândi la o mașină, la care să pui sacul de toner într-un recipient special și din el sa extragă exact cantitatea de toner necesară pentru fiecare cartus în mai puțin de 1 minut?

Masina de refill: mai mult decat un echipament, un intreg business inrudit cu ea!

Echipamentul nostru este conceput pentru a avea un control total asupra calitatii refill-ului si pentru a asigura sanatatea tehnicianului de refill . Dar este cu mult mai mult de atat! Utilizand echipamentele noastre o sa dezvolti o intreaga afacere care ofera servicii in domeniul copy&print !

Design

Masinile de refill ECO au un design conceput special pentru a-si indeplinii scopul: dimensiuni mici pentru a economisi spatiu, margini finisate perfect si o interfata prietenoasa astfel incat tehnicianului de refill sa ii fie usor sa le manipuleze. Pentru a realiza un astfel de design, placile de metal sunt taiate cu un laser de inalta precizie si indoite cu cele mai noi masini abkant.

Materiale

Masinile noastre sunt realizate din otel de cea mai buna calitate vopsit in camp electrostatic pentru a asigura durabilitate. Mai mult de atat, am dublat protectia partilor exterioare cat si interioare prin aplicarea unui strat de lac importriva coroziunii sau a petelor de cerneala.
Balamalele, benzi de cauciuc, garnituri si toate celalalte accesorii sunt produse de o binecunoscuta firma germana, fapt care asigura o foarte buna calitate si doi ani garantie pentru produsele lor.

Accesorii

Orice business are nevoie si de o gama diversificata de accesorii pentru a reusi sa satisfaca toate nevoile clientilor (de exemplu, daca doresti sa faci refill unui cartus de cerneala dar duzele sunt infundate, atunci poate ai nevoie de o masina de curatare cu abur pentru a le desfunda)!
Noi selectam si cream cu atentie accesoriile necesare de care ai nevoie pentru o experienta a refill-ului cat mai placuta. Si nu, nu trebuie sa iti faci grija in legatura cu pretul. Deobicei reprezinta un procent destul de mic din pretul masinii, poti sa fii sigur ca iti permiti!

Suport

Doi ani garantie este garantie standard pentru oricare dintre masiniile noastre, nu conteaza unde te aflii!
Un numar international si o adresa de e-mail va stau la dispozitie oricand: support@ecopartner.ro, 0040.236.312.803 (tarif standard in Europa, fara costuri aditionale).

Masinile noastre se gasesc in urmatoarele tari