“Calitatea unui refill: Echipamentul!”

Poti sa ai o afacere si in acelasi timp sa ai o satisfactie ca ceea ce faci aduce un plus vietii tale? Da, chiar se poate !
Gandeste-te la milioanele de cartuse realizate din plastic si la faptul ca pentru fiecare cartus e nevoie de 2 litri de petrol , sunt sigur ca avand aceste informatii ti-ai reconsidera optiunea de a arunca un cartus la gunoi! Daca te gandesti si la faptul ca unui cartus OEM I se poate face refill de 5- 20 de ori (cu rezultate bune), atunci business-ul tau face cu adevarat o diferenta si aduce un plus planetei cat si tie !
La Eco Copy Print se lucreaza din greu pentru a realiza cele mai bune si fiabile masini de refill, lucru care asigura o buna functionare a echipamentelor de refill si o calitate excelenta a refill-ului. O calitate deosebita a refill-ului iti asigura increderea clientilor care se vor intoarce din nou la tine, indiferent daca vorbim despre incarcare cu toner sau cerneala .
Luand in considerare toate aceste aspecte, inceperea unei afaceri de refill este un lucru relativ usor, nu doar “pour les connaisseurs” !

Masina de refill: mai mult decat un echipament, un intreg business inrudit cu ea!

Echipamentul nostru este conceput pentru a avea un control total asupra calitatii refill-ului si pentru a asigura sanatatea tehnicianului de refill . Dar este cu mult mai mult de atat! Utilizand echipamentele noastre o sa dezvolti o intreaga afacere care ofera servicii in domeniul copy&print !

Design

Masinile de refill ECO au un design conceput special pentru a-si indeplinii scopul: dimensiuni mici pentru a economisi spatiu, margini finisate perfect si o interfata prietenoasa astfel incat tehnicianului de refill sa ii fie usor sa le manipuleze. Pentru a realiza un astfel de design, placile de metal sunt taiate cu un laser de inalta precizie si indoite cu cele mai noi masini abkant.

Materiale

Masinile noastre sunt realizate din otel de cea mai buna calitate vopsit in camp electrostatic pentru a asigura durabilitate. Mai mult de atat, am dublat protectia partilor exterioare cat si interioare prin aplicarea unui strat de lac importriva coroziunii sau a petelor de cerneala.
Balamalele, benzi de cauciuc, garnituri si toate celalalte accesorii sunt produse de o binecunoscuta firma germana, fapt care asigura o foarte buna calitate si doi ani garantie pentru produsele lor.

Accesorii

Orice business are nevoie si de o gama diversificata de accesorii pentru a reusi sa satisfaca toate nevoile clientilor (de exemplu, daca doresti sa faci refill unui cartus de cerneala dar duzele sunt infundate, atunci poate ai nevoie de o masina de curatare cu abur pentru a le desfunda)!
Noi selectam si cream cu atentie accesoriile necesare de care ai nevoie pentru o experienta a refill-ului cat mai placuta. Si nu, nu trebuie sa iti faci grija in legatura cu pretul. Deobicei reprezinta un procent destul de mic din pretul masinii, poti sa fii sigur ca iti permiti!

Suport

Doi ani garantie este garantie standard pentru oricare dintre masiniile noastre, nu conteaza unde te aflii!
Un numar international si o adresa de e-mail va stau la dispozitie oricand: support@ecopartner.ro, 0040.236.312.803 (tarif standard in Europa, fara costuri aditionale).

Gasiti masinile noastre in: