Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina curatat cartuse toner Senso RC-light

Solicita pret

Ecologic
Tonerul este colectat si stocat in mod eficient

Simplu
Operare facila si comenzi accesibile

Eficient
Operatiunile se desfasoara rapid si curat


Indiferent de tipul afacerii dumneavoastra, daca lucrati cu toner sau daca aveti nevoie sa curatati echipamente sensibile de praf, masina de refill toner Senso RC light este ceea ce aveti nevoie. Un dispozitiv de cea mai buna calitate ce imbina calitatile unui sistem de filtrare cu cele ale unui punct de lucru integrat in care puteti realiza toate operatiile legate de dezasamblarea, curatarea si reasamblarea dispozitivelor cu care lucrati.
Masina de refill toner Senso RC light vine cu o bogatie de accesorii cum ar fi pistolul de aer, spatiu pentru scule si accesorii, iluminare a zonei de lucru s.a. Insa cel mai important este ca dispune de usa culisanta care permite inchiderea totala (sau partiala) a incintei astfel incat operatorul sa nu inspire nici un fir de praf sau toner.
Masina de refill toner Senso RC light va garanteaza ca in atelierul sau service-ul dumneavoastra va fi mereu un aer curat iar firma dumneavoastra se va incadra in cerintele legale referitoare la protectia mediului.


Pregatirea masinii de refill


Cum se face un refill toner? Etapa I: Dezasamblarea cartusului


Etapa II: Curatarea tonerului rezidual


Etapa III: Incarcarea manuala a cartusului de toner