Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina curatat praf - echipamente Senso C-light

Solicita pret


Economic
Consum mic de energie

Rapid
Exploatare usoara si dacila

Ecologic
Praful este colectat si stocat in siguranta


Legislatia cu privire la protectia mediului a devenit tot mai dura in ultimii ani si tocmai de aceea am creeat Senso C light, un punct de lucru integrat unde puteti realiza operatiunile de desprafuire si curatarea cu jet de aer a pieselor dumneavoastra. Astfel, nu numai ca evitati posibilitatea unor amenzi de mediu usturatoare dar va asigurati si sanatatea angajatilor.
Senso C light este cel mai ieftin model din gama Senso dar reprezinta un mare pas in fata din punct de vedere al calitatii. Desprafuirea pieselor este un proces murdar, neplacut, periculos pentru mediu si pentru cel care il realizeaza. De aceea, este nevoie de un punct de lucru unde sa se poata face demontarea, curatarea si mai apoi remontarea componentelor in conditii de siguranta si curatenie maxima.
Senso C light va oferta toate acestea. Aditional, daca intentionati sa intrati si pe piata refill-urilor de toner, Senso C light este construita modular astfel incat cu un minim de investitie si modificari ea poate fi upgradata la nivelul liniei Senso RC.