Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina de refill Prima i-410

Solicita pret

 


Calitate
Pentru un refill perfect de fiecare data

Eficienta
Dozare exacta a cernelii la fiecare refill

Accesibilitate
Operare usoara si pret atractiv


Masina de refill cerneala Prima i-430 este cel mai mic si mai compact dispozitiv de acest gen de piata. O excelenta oportunitate de a va largi afacerea de refill si a fi cu un pas inaintea concurentei.

Prima i-430 vine cu strictul necesar pentru a porni la drum: o masina de refill cerneala cu camera de vacuum, 4 linii de refill (pentru fiecare tip principal de cerneala) si un sistem de drenare a cernelii vechi astfel incat refill-ul sa se faca la o calitate maxima.

Dincolo de aceste aspecte, masina de refill cerneala Prima i-430 a fost conceputa pentru a fi utilizata cu usurinta si cu un minim de instructaj. Scopul ei nu este doar acela de a creste calitatea refill-urilor pe care le faceti ci si acela de a scadea timpii de executie ai lucrarii. Caci spre deosebire de incarcarea manuala a cartuselor, Prima i-430 va permite sa dozati cerneala perfect iar reumplerea in vid permite o difuzare uniforma a cernelii in buretele cartusului.

Datorita tuturor acestor argumente, putem afirma cu incredere ca masina de refill cerneala Prima i-430 reprezinta solutia ideala pentru un mic centru de refill sau pentru a completa lista serviciilor din orice magazin care comercializeaza imprimate si consumabile. Acestea sunt argumentele pe care vi le oferim dar pentru mai multe detalii va asteptam sa va inscrieti pentru newsletter-ul nostru sau puteti lua legatura cu noi la datele din pagina de contact.