Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina de refill Extra i-931e

Solicita pret


Performanta
Cele mai multe linii simultane de refill

Calitate
Fiecare cartus va fi umplut perfect

Rentabilitate
Recuperarea rapida a investitiei


Varful de gama al seriei de masini de refill cerneala este Extra i-931, un dispozitiv gandit sa acopere absolut toate nevoile unui magazin de refill, ba chiar mai mult. Datorita tuturor componentelor integrate, Extra i-931 reprezinta cea mai puternica solutie de refill de pe piata. Si cu ajutorul ei, nu numai ca va veti putea creste incasarile dar veti reduce si costurile.

Masina de refill cerneala Extra i-931 a fost gandita pentru a integra un maxim de linii de refill, acum avand posibilitatea de a reincarcat 9 cartuse in acelasi timp. Da, ati citit bine, 9 cartuse. In acest fel aveti o cale rapida si extrem de eficienta de a doza cerneala cu precizie si a umple fiecare cartus la aceeasi calitate garantata fara a mai tine in asteptare nici un client.

Afacerea dumneavoastra are nevoie sa fie competitiva si mereu in top, de aceea, Extra i-931 este cel mai bun partener pe care vi l-ati putea dori: usor de instalat, usor de intretinut si extrem de usor de operat. Chiar daca nu aveti personal calificat in domeniu, un instructaj de 30 de minute este suficient pentru a putea utiliza masina de refill cerneala.

Acestea sunt argumentele pe care vi le oferim dar pentru mai multe detalii va asteptam sa va inscrieti pentru newsletter-ul nostru sau puteti lua legatura cu noi la datele din pagina de contact. 


Curatare Cartuse Cerneala !

Orice cartus care se incarca trebuie curatat de cerneala care se afla deja in el - de la alte incarcari sau datorita faptului ca diuzele sunt infundate! In cateva minute afli care este procedura ce trebuie aplicata in acest caz.


 

 Incarcarea unui cartus de cerneala Color !

 

Dupa cum am vazut, cu masina de refill se pot incarca aproximativ 90% din cartusele existente pe piata ! Urmareste acest scurt material pentru a te edifica complet asupra procesului de incarcare.

 


Incarcarea unui cartus de cerneala Black !

Asemenea celor color, incarcarea unui cartus de cerneala negru in masina de refill pare o joaca de copii ! Asta datorita tehnologiei de incarcare in vid .