Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina de refill Optima i-630

Solicita pret

 

Eficienta
Economie de cerneala si timp
Calitate
Refill-uri mereu perfecte
Dezvoltare
Mereu cu un pas in fata concurentei


Daca afacerea dumneavoastra de refill este deja una solida dar doriti sa ii cresteti eficienta si sa ii dati un aspect profesional, acul si seringa nu mai sunt o solutie. Aveti nevoie de masina de refill Optima i-630, modelul de serie medie din gama noastra, un produs de o calitate exceptionala. Confectionata din materiale de cea mai buna calitate si optimizata pana la perfectiune, aceasta va da un nou avant afacerii de refill.

Clientii isi doresc o reincarcare rapida a cartuselor, un pret mic si o durata cat mai mare de viata a imprimantei. Optima i-630e face exact asta, ba chiar mai mult. Incarcarea in vid este mai rentabila si pentru dumneavoastra deoarece puteti doza cerneala cu precizie si aveti garantia ca aceasta se va distribui uniform in tot cartusul.

Suplimentar, indiferent de gradul de pregatire al personalului angajat, cu doar o jumatate de ora de training oricine poate folosi aceasta masina de refill cerneala. Iar daca doriti ca intregul serviciu sa se desfasoare in fata clientilor, nici o problema. Optima i-630 este aspectuoasa, cu un aspect profesional, usor de intretinut si usor de curatat.

Acestea sunt argumentele pe care vi le oferim dar pentru mai multe detalii va asteptam sa va inscrieti pentru newsletter-ul nostru sau puteti lua legatura cu noi la datele din pagina de contact.


Curatare Cartuse Cerneala !

Orice cartus care se incarca trebuie curatat de cerneala care se afla deja in el - de la alte incarcari sau datorita faptului ca diuzele sunt infundate! In cateva minute afli care este procedura ce trebuie aplicata in acest caz.


 

 Incarcarea unui cartus de cerneala Color !

 

Dupa cum am vazut, cu masina de refill se pot incarca aproximativ 90% din cartusele existente pe piata ! Urmareste acest scurt material pentru a te edifica complet asupra procesului de incarcare.

 


Incarcarea unui cartus de cerneala Black !

Asemenea celor color, incarcarea unui cartus de cerneala negru in masina de refill pare o joaca de copii ! Asta datorita tehnologiei de incarcare in vid .