Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina de refill Prima i-430e

Solicita pret


Calitate
Refill-uri mereu perfecte
Rentabilitate
Economie de cerneala
Accesibilitate
Utilizare usoara si preturi atractive
 Masina de refill cerneala Prima i-430e reprezinta primul model din seria de asemenea dispozitive produse de firma noastra, care dispune de comanda electronica pentru refill. In acest fel, creste usurinta in utilizare dar si viteza de lucru.

Prima i-430e ofera multiple avantaje: o masina de refill cerneala cu camera de vacuum, 4 linii de refill (pentru fiecare tip principal de cerneala) si un sistem de drenare a cernelii vechi cu trei linii ce permite curatarea si reumplerea simultana a mai multor cartuse.


Prima i-430e este o masina de refill cerneala foarte versatila, realizata din materiale de cea mai buna calitate si cu o durata de viata indelungata. Ea poate fi operata cu un minim de instructaj iar principiul de reincarcare al cartuselor este si el extrem de simplu. Astfel, nu doar ca evitati risipa de cerneala dar beneficiati si de avantajele unui refill rapid si sigur.


Acestea sunt argumentele noastre. Va oferim o masina de refill cerneala de foarte buna calitate, produsa cu tehnologie de ultima ora si gandita pentru a va creste rentabilitatea afacerii si pentru a va propulsa in fata tuturor celorlalti concurenti. Pentru mai multe detalii va asteptam sa va inscrieti pentru newsletter-ul nostru sau puteti lua legatura cu noi la datele din pagina de contact.


Curatare Cartuse Cerneala !

Orice cartus care se incarca trebuie curatat de cerneala care se afla deja in el - de la alte incarcari sau datorita faptului ca diuzele sunt infundate! In cateva minute afli care este procedura ce trebuie aplicata in acest caz.


 

 Incarcarea unui cartus de cerneala Color !

 

Dupa cum am vazut, cu masina de refill se pot incarca aproximativ 90% din cartusele existente pe piata ! Urmareste acest scurt material pentru a te edifica complet asupra procesului de incarcare.

 


Incarcarea unui cartus de cerneala Black !

Asemenea celor color, incarcarea unui cartus de cerneala negru in masina de refill pare o joaca de copii ! Asta datorita tehnologiei de incarcare in vid .