Producator : Eco Copy & Print

Garantie : 24 luni

Masina de refill Prima i-430

Solicita pret


Calitate
Pentru un refill perfect de fiecare data

Eficienta
Dozare exacta a cernelii la fiecare refill

Accesibilitate
Operare usoara si pret atractiv


Masina de refill cerneala Prima i-430 este cel mai mic si mai compact dispozitiv de acest gen de piata. O excelenta oportunitate de a va largi afacerea de refill si a fi cu un pas inaintea concurentei.

Prima i-430 vine cu strictul necesar pentru a porni la drum: o masina de refill cerneala cu camera de vacuum, 4 linii de refill (pentru fiecare tip principal de cerneala) si un sistem de drenare a cernelii vechi astfel incat refill-ul sa se faca la o calitate maxima.

Dincolo de aceste aspecte, masina de refill cerneala Prima i-430 a fost conceputa pentru a fi utilizata cu usurinta si cu un minim de instructaj. Scopul ei nu este doar acela de a creste calitatea refill-urilor pe care le faceti ci si acela de a scadea timpii de executie ai lucrarii. Caci spre deosebire de incarcarea manuala a cartuselor, Prima i-430 va permite sa dozati cerneala perfect iar reumplerea in vid permite o difuzare uniforma a cernelii in buretele cartusului.

Datorita tuturor acestor argumente, putem afirma cu incredere ca masina de refill cerneala Prima i-430 reprezinta solutia ideala pentru un mic centru de refill sau pentru a completa lista serviciilor din orice magazin care comercializeaza imprimate si consumabile. Acestea sunt argumentele pe care vi le oferim dar pentru mai multe detalii va asteptam sa va inscrieti pentru newsletter-ul nostru sau puteti lua legatura cu noi la datele din pagina de contact.


Curatare Cartuse Cerneala !

Orice cartus care se incarca trebuie curatat de cerneala care se afla deja in el - de la alte incarcari sau datorita faptului ca diuzele sunt infundate! In cateva minute afli care este procedura ce trebuie aplicata in acest caz.


 

 Incarcarea unui cartus de cerneala Color !

 

Dupa cum am vazut, cu masina de refill se pot incarca aproximativ 90% din cartusele existente pe piata ! Urmareste acest scurt material pentru a te edifica complet asupra procesului de incarcare.

 


Incarcarea unui cartus de cerneala Black !

Asemenea celor color, incarcarea unui cartus de cerneala negru in masina de refill pare o joaca de copii ! Asta datorita tehnologiei de incarcare in vid .